Aranyhal Vendéglő - A tradíció útján
Jó, hogy találni még vendéglőt, ami hosszú évek óta működik. A nemrégiben megrendezésre került Étterem Hét kapcsán még többen felfedezték a helyet, és azok az értékelések, melyek alapján megkapták a Legjobb Kiszolgálás Díját, okot adott arra, hogy ellátogassak hozzájuk. A konyha remekül felszerelt,…
Újbudán nyitni fog egy bisztró, ami új stílust visz a gasztronómiába! Vokál Rock Bistro
Nyúzó Imre séf - Rock & Roll! Ez bizony én vagyok!
Cardium Pincészet
A pince nem csak a hordókról, tartályokról szól Kovács Ferenc számára, hanem az egész élete benne van ebben az igazán szívből jövő vállalkozásban. Tökön, az Etyek-Budai borvidéken a szőlészetnek és a borászatnak régmúltra visszanyúló hagyományai vannak, hiszen nem is volt ember, aki ne rendelkezett…
Damniczki Balázs vészharangot kongat
Bajban van a honi cukrászat, fejtette ki Damniczki Balázs, aki elhivatottan űzi mesterségét. Azt már sokan értik tudják, hogy mi a helyez a vendéglátással, honnan hova tartunk, mik a problémák és a trendek. Viszont csak kevesen, igazából a szakmai berkekben látják, mi is a helyzet a cukrászattal, és…