Akinek szenvedélye az élelmiszerminőség és élelmiszerbiztonság.
2019. május 28. írta: AirChef

Akinek szenvedélye az élelmiszerminőség és élelmiszerbiztonság.

Riport Zoltai Annával aki több, mint 43 évig hatósági szakemberként dolgozott.

A vendéglátás számomra azt jelenti, hogy a puszta ételen kívül kapunk még valamit, ami az alkalmat még különlegesebbé, emberibbé teszi. Zoltai Anna több, mint 43 évig hatósági munkát végzett, részt vett számtalan élelmiszer eredetű megbetegedés kivizsgálásában, adatainak elemzésében, és…

Cser Ádám - A XXI. század séfje!
2019. május 10. írta: AirChef

Cser Ádám - A XXI. század séfje!

A séf nem csak szakács, hanem manager, marketinges és pszichológus.

A szakácsok új generációja már teljesen máshogy vélekedik a szakmáról, és sokkal tudatosabban építi a karrierjét, mint évekkel ezelőtt. Előtérbe került a szakmai tudás mellett a rengeteg alázatos gyakorlás, az odafigyelés, és sokkal természetesebb számukra a felgyorsult világhoz való hozzáállás. Egy…