Portum Étterem - CRAFT BEER Sörvacsora
A Corvin-negyed parkosított sétányán egy étterem, minőségre hangolva. Mit is jelent ez? Minőségi alapanyagot, gyönyörű és kreatív tálalást, viszont mérsékelt és abszolút normál árfekvésben. Az ételeket a természetközeliség ihlette, melyek megkomponálásában fontos szerepet kap a magyar tradíció. Fekete Norbert séf koncepciója teljesen új megközelítése a honi gasztronómiának, előremutató példával egy teljesen új felfogást prezentál a budapesti gasztronómiában: szenvedélyes ételalkotásait a merész látásmód és profizmus jellemzi - a harmóniát és a minőséget a hagyományok tisztelete alapozza meg.
A Portum a Corvin-negyed meghatározó élményét nyújtó gasztronómiai központja, ami számos meglepetéssel szolgálhat azoknak, akik meg szeretnék tapasztalni a magas minőséget képviselő konyhát, a gyönyörű tálalást, és az élményétkezést.
Erre a legjobb lehetőség a héten, december 15-én megrendezendő, 19 órakor kezdődő sörvacsora, melyen a vendégek egy degusztációs soron követhetik végig a kézműves sörök színes világát, és megtapasztalhatják azt az élményt, amit a sör hozzáadhat az ételekhez. Veres Dániel (Neked Csak Ny8lc) vezeti be a résztvevőket a sörrel megáztatott univerzumba; Fekete Norbert, az étterem séfje mesél a tálalásokról és az íz-párosításokról.
Érdemes ellátogatni az oldalukra is, ahol még több információt tudhatnak meg az érdeklődők erről a kiemelkedően érdekes estről.
Egy kis ízelítő:
Üdvözlő falat "Pacal pörkölt" - Magyar uborkasaláta
- Makréla, quinoa, zöldalma - Tokyo Lemonade
- Kacsamáj, homoktövis, lilakáposzta - I am Brut
- Libamell, vörös rizs, gesztenye, áfonya - Liquid Co**ine
- Malac, sütőtök, fekete gyökér, kale - New York Mocaccino
- Maracuja, őszibarack, mandula - Frooth Hoperator
Jó étvágyat, és ízes élményeket kívánok!